Foto

Detta Foto tog jag i gymnasiet. Jag ”tvingade” en vän ut i den väldiga kylan och hällde sedan vatten på huvudet och fotade. Det gick bra med vännen sen... och bra med fotot, ett av de bästa jag tagit tycker jag. Men bilden känns lite ledsen och melankolisk för mig, så därför har jag den inte upphängd i min lägenhet.

Jag gillar att fota men det händer inte så ofta. De senaste åren har jag koncentrerat mig mer på att teckna och måla. I gymnasiet så fotade jag dock mycket, hängde framför datorn och bearbetade bilder samt arbetade i mörkrummet, det var spännande och kul tyckte jag då.

Att fota sådant som andra inte ofta lägger märke till, som tex marken... vi går på, har jag gjort det senaste tiden och har till och med en Facebook sida som kallas marken. Det finns mycket runt oss som är mer spännande och vackert än vi är medvetna om och det kanske är bra för om man tar in allt blir man snabbt trött och utmattad. Men gråa och regniga dagar kan bli lite trevligare om man spärrar upp ögonen och tittar lite extra.

           

                                                                                                                        copyright: sophia ivarsson